Példák a gyakorlatból


Gyermekbénulás (Little -kór)

A gyermekbénulás (Little-kór) egy állandó jellegű, krónikus agyi megbetegedés, amely a gyermek agyának a születése előtt nem teljes mértékű kifejlődése következtében, a mozgás korlátozottságában nyilvánul meg.
Részletek

Gyermekkori autizmus

Az aminosavas készítmények alkalmazhatók a gyermekkori autizmus több változata és súlyossága esetében. Az aminosavas készítményekkel történő gyógykezelés esetében megfigyelhető a beteg figyelmének javulása, bővül az autista kommunikációja a környezetével, megjelenik az önmaga érzékelése, javul a kapcsolata a környezetéhez, javul a beszédkészség folyamatossága és használata. Csökken a sztereótípusú tevékenységek elvégzésének frekvenciája, vagy ez akár teljesen megszűnik, javul a viszonya és hajlandósága a játszáshoz.
Részletek

Figyelemzavar - szindrómája hiperaktivitással

Az ADHD az idegrendszer fejlődési rendellenessége, amely a figyelem zavarának különféle tüneteiben (figyelmetlenség), hiperaktivitásban és ingerlékenységben nyilvánul meg, amely viselkedés a személy életkorához nem adekvált.
Részletek

Down - szindróma

Az aminosavas- terápia gyógyközpontunk gyakorlati tapasztalata alapján megállapítható, hogy a következő veleszületett szindrómák esetén, a kezelés során, jelentős javulás áll be:
Részletek

Epilepszia

Az aminosavas készítmények alkalmazásukkor az epilepsziára komplexen hatnak. Az aminosavas készítmények nagyon hatásosak az epilepszia paroxizmális és a pszichopatológiai elemére.
Részletek

Sztrok és a fejsérülések

Ezen széles csoportba tartozó betegeknél, amelyek különféle neurológiai szimptómákkal rendelkeznek, a gyógykezelés kiváló eredményt nyújthat, különösen akkor, amennyiben az aminosavas készítmény az esemény bekövetkezte után minél hamarabb alkalmazásra kerül.
Részletek

Amiotrófiás laterálszklerózis (ALS)

Amiotrófiás laterálszklerózis - az ALS (vagy másképp motoneuronok betegsége) az idegrendszer egy komoly progresszív degeneratív betegsége. A betegség túlélésének középértéke három - öt év, de az amiotrófiás laterálszklerózis betegségnek 10 %-a enyhébb lefolyású, ekkor a túlélés ideje hosszabb lehet.
Részletek

Centrum aminokyselinovej liečby

Konzultačné hodiny: Pondelok – piatok, 9.00 – 17.00 h

 Whatsapp +420 778 071 578Kořenského 1045/9, 150 00 Praha 5
+420 778 071 578,
info@amino-cure.eu

© 2021 www.aminocure.hu - Példák a gyakorlatból - Aminocure - példák a gyakorlatból